Swanjée team

We hebben een klein team van getalenteerde professionals met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie.

Lissa Asselberghs

Verantwoordelijke schoonheidsinstituut
Beauty expert & spmu-specialiste

Ik ben een schoonheidsspecialiste in hart en nieren. De goesting om in de familiezaak te stappen is, hoe kan het ook anders, met de papfles meegegeven. Ik ben hier al de 3de generatie maar ik hou van vernieuwing en verbetering en dat zie je terug in al mijn werk.

Philip Asselberghs

Verantwoordelijke haarkliniek

Ik moet toegeven dat ik er niet van kleins af aan van droomde om kapper te worden. Maar door op te groeien tussen de haren, aangezien mijn beide ouders kappers waren, is er toch een worteltje geplant. Het was doordat ik verliefd werd op Carry dat ik toekomst zag in deze stiel. Stilletjes aan heeft deze job mijn ziel gegrepen en nu met de haarkliniek is het compleet.

Carry Goiris

Verantwoordelijke kapsalon

Van kleins af aan wou ik iedereen ‘mooier’ maken. Kapster worden was dan ook helemaal mijn ding. Neem daar dan ook nog bij dat ik verliefd werd op een kapperszoon en de puzzel was compleet. Als snel konden we samen met zijn ouders onze droomzaak verderzetten. Wat een geluk dat mijn dochter dezelfde dromen had als ik.

Caroline De Cock

Kapster

Ik ben heel graag creatief bezig, en daarom heb ik voor deze job gekozen. Elke dag heb je nieuwe uitdagingen en daar hou ik van. Het sociale contact met allerlei verschillende soorten persoonlijkheden maakt het ook zeer interessant. Daarom ben ik kapster geworden, elke dag is een nieuw avontuur.