Schoonheidsinsituut

Het schoonheidsinstituut van Swanjée onder begeleiding van Lissa Asselberghs heeft veel te bieden. Hier kan u de verschillende behandelingen
rustig bekijken. Bij vragen mag u ons gerust contacteren,
wij zullen op al deze vragen steeds zo goed mogelijk antwoorden.

Semi permanente make-up
Powderbrows, voor mooie volle wenkbrauwen tot 2 jaar.
Deepliner/shadowliner, een lijntje boven en/of onder u ogen voor een intense blik, tot 3 jaar lang.
lippigmentatie, in de toekomst komt deze behandeling er nog bij. Voor mooi volle lippen tot 5 jaar lang.
Skincare by Utsukusy
– BBglow, een ideale verzorging dat littekens vermindert, oneffenheden camoufleert en zorgt voor een mooie egale teint. Aan te raden in kuurvorm.
– Microneedling, de perfecte verzorging om rimpels te verzachten, de huid te verstevigen, pigmentatievlekken te verminderen. Aan te raden in kuurvorm.
– Chemical Peeling
– Klassieke gelaatsverzorging aangepast aan je huidtype.
Celluma Therapie
Celluma licht therapie
Celluma licht therapie verbetert de gezondheid van uw huidcellen om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan, pijn te bestrijden en actieve acné te gaan bestrijden. Kan zowel voor gelaat als lichaam. Je kan hier een aparte behandeling voor boeken of als supplement bij je gelaatsverzorging. Bij de microneedling en bbglow is deze therapie inclusief. Ook voor littekenherstel onmiddelijk na esthetische ingrepen zoals ooglidcorrecties, facelift en borstcorrecties,…. Je oudere littekens kunnen hier ook mee vervagen.
Inlei Lash Filler
Revolutionaire behandeling die de natuurlijke wimpers 24 % dikker maakt en de krul van de wimpers met 31 % vergroot.
Gelnagels en gelish
Kies jij voor gelnagels of gelish? Hou jij je nageltjes graag kort en basic? Kies dan gerust voor gelish. Wil je liever lange, stevige nagels én mag het wat meer glitter en glamour zijn? Kies dan zeker voor gelnagels bij Swanjée
Tandenbleaching
Lissa biedt in haar instituut ook tandenbleaching. Op deze manier zorgt ze voor witte tanden tot 4 maand lang.
Epilaties & threading
In het schoonheidsinstituut werken we met de gekende wax. Nieuw is ook de epilatie van het gelaat met Threading. Threading is een Oosterse ontharingstechniek waarbij we de epilatie met een “simpel draadje” uitvoeren. Hiermee kunnen we nog een strakkere wenkbrauw créeren. De mogelijkheden van epilaties zijn:
wenkbrauwen, bovenlip, gelaat, oksels, bikinilijn, onderbenen, bovenbenen, buik en rug.
Make-up
Swanjée is gespecialiseerd in make-up.
Voor avondmaquillage en bruidsmaquillage mag je gerust raad vragen aan Lissa. Voor de bruiden onder ons kunnen wij een bruidspakket op maat voorzien. Voor meer informatie en hoe dit praktisch in zijn werk gaat, staat Lissa u graag te woord. Gaat u naar een feestje en wilt u uw familie eens verrassen? Dan kan je bij ons terecht voor een volledige make-over.
Manicure & pedicure
Pedicure (medische voetverzorging) en manicure zijn twee technieken die op de gekende manieren worden toegepast.