Kapsalon

Het kapsalon van Swanjée heeft een dameskapsalon, herensalon en jeugdsalon. In deze salons wordt er gewerkt met een professioneel team. Dit team neemt regelmatig deel aan workshops om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. Twijfel niet en maak snel een afspraak!

Dameskapsalon
Bij het dameskapsalon kan je terecht voor verschillende haartechnieken: knippen, brushen, permanent, opsteekkapsels, extensions. Deze verschillende technieken worden uitmuntend uitgevoerd door het opgeleide personeel met behulp van de ervaring van de verantwoordelijke. In het kapsalon wordt gewerkt met natuurlijke producten van Clinique du Cheveu.

Herenkapsalon
Hier heeft u dezelfde mogelijkheden als in het dameskapsalon. U kan hier terecht voor de nieuwste trends maar ook voor de klassieke, tijdloze kapsels. Kwaliteitsproducten zijn bij verzorging een must.

Jeugdkapsalon
De jongste onder ons zijn we natuurlijk ook niet vergeten. Ook zij kunnen rekenen op dezelfde mogelijkheden. Ons team is zeer kindvriendelijk en maken van een kappersbeurt voor uw kind een heus avontuur. U kan hier terecht voor de nieuwste trends maar ook voor de klassieke, tijdloze kapsels.