Haarkliniek

Bij de haarkliniek van Swanjée kan u steeds terecht voor hoofdhuid- en haarproblemen. Door bij ons een haardiagnose uit te voeren, weten wij precies welke behandeling bij u past. U kan ook terecht bij Swanjée voor medische haarwerken, pruiken en haarinplantingen.
Bij Swanjée kan u rekenen op een discrete, snelle service van uitstekende kwaliteit.

Verzorging in het instituut
Bij de behandelingen zijn er verschillende mogelijkheden. Om uw privacy te respecteren kunnen deze plaatsvinden in afzonderlijke cabines. Aan de hand van de analyse zal de beste behandeling worden bepaald. Bij de behandeling is er een stimulatietherapie mogelijk of een massage met gebruik van etherische oliën
Hier wordt er veel zorg besteed aan de keuze van de grondstoffen. Hiervan zijn alle bestanddelen waaronder sommige uit biologische teelt, zonder parabenen. Deze grondstoffen komen in de vorm van een verzorgde shampoo, een combinatie van etherische oliën voor een diepgaande verzorging, een klinisch geteste behandeling tegen haaruitval en een volledig gamma van verzorgingsproducten voor beschadigt, vet, droog, dun, gespleten, futloos haar, enz.

Haarinplantingen en haarptothesen
Wij geven u informatie over microchirurgische technieken zoals haarinplantingen of haarprothesen. Heeft u liever eerst professioneel advies? Geen probleem, het team staat steeds voor u klaar.

Haaranalyse en onderzoek
Door middel van deze analyse kunnen wij een geïndividualiseerde behandeling voorstellen. Deze techniek maakt een volledig onderzoek van het haar mogelijk. Op die manier kunnen we het percentage dood of groeiend haar, het talggehalte, de omvang van de tekorten, de benodigde duur van de behandeling, enz. achterhalen.

Medische pruiken
In het assortiment zijn medische pruiken te vinden voor chemopatiënten en mensen met Alopecia Areta. Swanjée is namelijk gespecialiseerd in deze situaties. Een afspraak kan discreet gebeuren in de individuele cabines waar een aangename sfeer aanwezig is. Uw gezondheid is zeer belangrijk voor ons, daarom volgen wij bepaalde procedures. U kan kiezen uit meer dan 200 verschillende modellen, dus keuze genoeg! Ook biedt Swanjée een assortiment aan met accessoires bijvoorbeeld sjaaltjes, tulbanden, enz.