Wedding season // Het ultieme beauty-en kappersritueel voor je huwelijksdag

Je huwelijksdag is een van de belangrijkste dagen van je leven, en je wilt er natuurlijk op je allerbest uitzien.
Het doorlopen van de juiste beauty- en kappersrituelen is essentieel om ervoor te zorgen dat je straalt en er adembenemend uitziet op deze speciale dag.
In deze blogpost bespreken we een uitgebreid ritueel om je voor te bereiden op je huwelijk, van haarverzorging tot huidverzorging en make-up. Laten we aan de slag gaan!

De voorbereidingen

  1. Begin op tijd met je haarverzorging: Om je haar in topconditie te brengen voor je huwelijksdag, is het belangrijk om op tijd te beginnen met je haarverzorgingsroutine. Regelmatig knippen, hydraterende haarmaskers en diepe conditioners helpen om je haar gezond, glanzend en sterk te houden. Overleg met je kapper over de gewenste stijl en eventuele haarkleurveranderingen, zodat je voldoende tijd hebt om aanpassingen te maken.

  2. Vind de perfecte bruidsstijl: Samen met je kapper kun je experimenteren met verschillende kapsels om de perfecte bruidsstijl te vinden die past bij je gezichtsvorm, trouwjurk en persoonlijke voorkeuren. Of je nu gaat voor een romantische krullenbos, een strakke updo of een vlechtwerk, zorg ervoor dat je de gewenste stijl ruim van tevoren uitprobeert om te zien of het bij je past en hoe lang het duurt om het te creëren.

  3. Geef je huid extra aandacht: Een gezonde, stralende huid is de basis voor een prachtige bruidslook. Begin enkele maanden voor je bruiloft met een consistente huidverzorgingsroutine. Reinig je huid dagelijks, exfolieer regelmatig en hydrateer met een goede moisturizer. Overweeg ook professionele gezichtsbehandelingen, zoals een diepe reiniging of een gezichtsmasker, om je huid een extra boost te geven. Hiervoor kan je steeds bij ons terecht.

  4. Probeer make-uplooks uit: Op je huwelijksdag wil je er natuurlijk prachtig uitzien, maar wel trouw blijven aan je eigen stijl. Plan een aantal proefsessies met ons in om verschillende looks uit te proberen en te zien welke het beste bij je past. Denk aan aspecten zoals je huidskleur, oogkleur, trouwjurk en het thema van je bruiloft. Zorg ervoor dat je make-up langhoudend is en dat je het gevoel hebt dat je er comfortabel mee bent.

  5. Vergeet de details niet: Naast je haar en make-up zijn er nog andere beautyrituelen waar je rekening mee moet houden. Denk aan het verzorgen van je handen en nagels voor prachtige bruidsringfoto's, evenals het bleken van je tanden voor een stralende glimlach. Overweeg ook wimperextensions om je ogen te accent.

  6. Al aan ons collageen elexir gedacht? Start enkele maanden voor je grote dag met ons collageen elexir en kijk zelf maar wat voor resultaten je er mee haalt.

Lobke volgde een heel traject voor haar grote huwelijksdag bij ons: van proefkapsels en test-make-up tot nagels, gelaatsverzorgingen, pedicure.

De dag zelf

Op de dag zelf van je huwelijk zijn er enkele belangrijke schoonheidsbehandelingen en kappersbehandelingen die je kunt overwegen om ervoor te zorgen dat je er absoluut stralend uitziet. Hier zijn enkele suggesties:

  1. Haarstyling: maak ruim op voorhand een afspraak met ons kapsalon om je gekozen bruidskapsel te laten creëren. Zorg ervoor dat je haar gewassen en droog is voordat je aankomt. Breng eventuele accessoires mee, zoals een sluier, haarstukjes of bloemen, zodat je kapper ze kan integreren in je kapsel.

  2. Professionele make-up: Laat je make-up professioneel doen bij ons. Lissa is een echte make-up artiest die de mooiste bruidskapsels uit haar handen tovert. Bespreek van tevoren welke look je wilt bereiken en zorg ervoor dat je foto's hebt ter referentie. Kies voor langhoudende make-upproducten om ervoor te zorgen dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten, zelfs tijdens emotionele momenten en fotosessies.

  3. Manicure en pedicure: Bezoek een nagelsalon voor een manicure en pedicure om je handen en voeten er verzorgd uit te laten zien. Doe dit enkele dagen voor de dag zelf maar boek je afspraak wel ruim tevoren. Kies een nagellakkleur die past bij je trouwjurk en thema.

  4. Wenkbrauwstyling: laat je wenkbrauwen professioneel verzorgen en vorm geven door ons. Dit kan het gebruik van waxen, epileren, draadwerk of het trimmen van de wenkbrauwen omvatten. Goed gevormde wenkbrauwen kunnen je gezichtskenmerken verbeteren en je ogen accentueren. Al eens gedacht aan powderbrows?

  5. Last-minute huidverzorging: Voer een zachte gezichtsreiniging uit om eventuele onzuiverheden te verwijderen. Breng daarna een hydraterende crème aan om je huid te voeden en te laten stralen. Gebruik ook een lippenbalsem om je lippen gehydrateerd en zacht te houden.

  6. Last but not least, vergeet vooral niet om te genieten en te ontspannen de dag zelf! Wees er maar zeker van dat wij je doen stralen.

Foto: Karen VL Photography

Foto: Karen VL Photography

Previous
Previous

5 essentiële tips om jezelf te beschermen tegen de zon

Next
Next

3 x oorzaken van haaruitval in de winter