Goed geswanjeerd: Maaike aan het woord

Dat wij onze klanten goed willen swanjeren is geen geheim! Vanaf nu laten wij elke maand een tevreden klant aan het woord. Lees hier het verhaal van ons Maaike.

Maaike komt maandelijks langs bij Swanjee voor haar gelnagels, ontharing en wenkbrauwen. Om de twee maanden laat ze ook een pedicure doen. Daarnaast geniet ze af en toe van een gelaatsverzorging en is er niemand anders die ze zou vertrouwen om iets van semi-permanente make-up te laten uitvoeren.

Lissa is iemand die haar klanten op de eerste plaats zet en ze zal zich in bochten wringen om jou op je gemak te laten voelen.

Lissa heeft gouden handen

Maaike: “Lissa is steeds bezig met groeien en zichzelf uitvinden, ze luistert naar wat haar klanten willen en respecteert ieders persoonlijkheid.
Wanneer je bij Swanjee toekomt, heerst er een huiselijke sfeer en word je meteen op je gemak gesteld. Zo hoef je niet over koetjes en kalfjes te praten als je daar geen zin in hebt, maar je kan bij Lissa wel altijd je ei kwijt als je dat wilt. Lissa is iemand die haar klanten op de eerste plaats zet en ze zal zich in bochten wringen om jou op je gemak te laten voelen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *